تولید عسل در گریدهای دارویی و غذایی از سوی محققان کشور
یکی از شرکتهای دانشبنیان مستقر در پارک دانشگاه شهید بهشتی موفق به تولید عسل در گریدهای دارویی و غذایی شد.
به گزارش ایسنا، یکی از شرکتهای دانشبنیان مستقر در پارک فناوری دانشگاه شهید بهشتی، فعال در زمینه تولید انواع عسل با رتبههای غذایی، دارویی-غذایی و دارویی، موفق به ثبت دستاوردهای علمی در زمینه فرآوردههای زنبور عسل شد.
ثبت اختراع و کسب دانش فرایند تولید مکمل گرده گل زنبور عسل (دارای شناسنامه اصالت، سلامت، کیفیت و منشأ گیاهی) با همکاری هادی ملکی عضو هیئت علمی دانشکده علوم و فناوری زیستی و همچنین ثبت اختراع دانش فنی رتبهبندی و تولید عسل دارویی-درمانی (دارای اصالت، سلامت، کیفیت و منشأ گیاهی)، از دستاوردهای این واحد دانشبنیان است که توانسته مجوز آنها را از سازمان غذا و دارو اخذ کند.
به نقل از روابط عمومی پارک فناوری دانشگاه شهید بهشتی، همچنین محققان این شرکت با همکاری سازمان استاندارد و ادارهکل استاندارد تهران، در حوزه تدوین و نگارش قوانین و استانداردهای ملی و بینالمللی در زمینه فرآوردههای زنبور عسل اقدام کردهاند.
ارائه پیشنهاد ایجاد مرکز تحقیقات فرآوردههای زنبور عسل، به عنوان یک واحد پیشران در صنعت غذایی و دارویی کشور در دانشگاه شهید بهشتی از دیگر اقدامات این محققان است که مورد تأیید و تصویب قرار گرفته است.
آدرس اینجا